top of page

Aprinde lumina în sufletul tău

Sărută-ți sufletul Aprinde lumina în sufletul tău să îl vezi pe domnul nostru ISUS HRISTOS

Mergând la biserică și sărbătorind Paștele Crăciun, duminicile eu știu ce alte sărbători ne-am obișnuit să îl căutăm pe Dumnezeu afară, sărutând icoanele.

Am uitat că acel sărut pe icoană care și eu drept l-am făcut de multe ori și îl mai fac e doar un simbol. Gândind că îți lipsește biserica, sărutul unei icoane, lumina care o dădea preotul, rămâi focusat pe ceva din exteriorul tău. Că Dumnezeu domnul nostru, Isus Hristos este în afară. Biserica de afară este unirea tuturor bisericelor noastre interioare, a altarelor nostre.

Uităm să ne sărutăm sufletul, uităm să îl sărutăm pe Hristos acolo în sufletul nostru, ne războim împotriva celor de afară care fac ceea ce fac și atunci aducem mizeria de afară în templu nostru, în casa noastră, Unde locuiește Iisus.

Și atunci dragii mei, Cum îl sărbătoriți pe Isus? Răzvrătiți? Pentru că nu puteți să mergeți la biserică?

E doar o chestie de timp, nu va fi pentru totdeauna, a fost, va mai fi și este și acum dar nu va dura niciodată la infinit.

Deci este momentul cel mai bun să ne rupem de exterior de această dependență de o icoană de biserică care sunt lucruri simbolice care ne unesc, dar esența este în noi să nu uităm căci corpul nostru este un templu, o biserică a spiritului.

Exteriorul este oglinda interiorului, bisericile sunt goale pentru căci bisericile noastre interioare sunt pustii. Rămâi în interiorul tău, în biserica sufletului tău, fă curat, pune smirnă, poartă flori acolo în interior în intimitatea ta.

Erai obișnuit să te duci la mănăstire, te-ai dus pentru că erai obișnuit să te duci, Pentru că așa se obișnuiau strămoșii tăi, duminica să te trezești, să te speli, să te aranjezi să pleci la biserică, dar în sufletul tău, în biserica sufletului tău când ai stat? CÂND L-AI SĂRBĂTORIT PE ISUS CĂ S-A RĂSTIGNIT PENTRU TINE PENTRU PĂCATELE OMENEȘTI ȘI S-A ÎNĂLȚAT LA TATĂL?

Acum este momentul cel mai potrivit să stai acum tu cu tine, tu cu tine și cu Hristos pentru că tu ești creația lui Dumnezeu, ești manifestarea lui Dumnezeu aici pe pământ și fiul lui Dumnezeu Iisus Hristos este în tine.

E timpul să te întorci la biserica ta, la templul tău și ne vom mai întâlni și acolo afară la bisericile pe care strămoșii noștri le-au ridicat în cinstea Sfintei Treimi dar afară la acea biserică cineva poate să o dărâme, poate să vină un potop, dar în sufletul tău nu poate să dărâme nimeni acea biserică, acel templu, nimeni nu poate să îți murdărească templul tău, biserica ta, Decât dacă îi permiți tu.

E timpul să stai acolo în tine în templul tău în biserica ta să te închini la el să îi mulțumești și să îl iubești. E timpul să îți săruți sufletul acolo unde ește Isus.

Cinstește-l pentru că el s-a răstignit pe cruce pentru tine, e timpul să fii doar tu cu el, tu cu el, în intimitatea voastră și să îi mulțumești pentru ceea ce ești, pentru ceea ce ți-a dăruit.

Acum e timpul să îi dărui și tu pentru tot ce a dăruit el tuturor strămoșilor tăi, dărui atenție dăruie iubire, e timpul să îți săruți sufletul, e timpul să îl cinstești pe Dumnezeu, cinstind sufletul tău.

Transformă corpul tău, în corp cristic dând lumină, lumina pe care tu erai obișnuit să o iei de acolo de afară, care ți-o dădea preotul, acum dă tu lumină lui Iisus Hristos din tine.

Creează acel corp cristic în tine, închină-te cu smerenie în fața sufletului tău și stai în tăcere. Nu te mai uita afară, nu mai aduce murdăria de afară în templul tău. E timpul să înțelegi că tu ești biserica, că tu ești templul lui Dumnezeu în această experiență în care ai fost trimis aici pe pământ.

Adu-ți aminte cine ești, Dumnezeul din mine recunoaște Dumnezeul din tine, Dumnezeul din mine salută Dumnezeul din tine, Dumnezeul din mine se închină în fața Dumnezeului din tine. 🙏❤🙏

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page