top of page

AI FRICA SĂ FII CRITICAT?

Frica de critică lipsește omul de spiritul de inițiativă și sufocă fantezia, limitează individualitatea distrugând încrederea în sine făcând rău pe toate planurile.

Tu ai fost criticat in copilărie? Acum critici? Ai frica să fii criticat?

Frica cea mai răspândită este frica de a fi criticat și are consecințele cele mai fatale pentru realizarea personală, pentru că ucide spiritul de inițiativă de adaptare și simptomele principale sunt.

JENA - de obicei cel ce suferă de acest simptom se exprimă prin nervosism în conversație și în a face prietenii cu necunoscuții, a gesticula foarte mult cu mâinile și evită contactul vizual.

PERSONALITATEA - lipsa de capacitate a deciderii, abilitatea de a-și exprima opinia plin de încredere, obiceiul de a se eschiva de probleme, în schimb să le înfrunte și să le rezolve fuge, a decide asupra altora fără să discute cu ei și să le asculte opiniile.

COMPLEXUL DE INFERIORITATE - obiceiul să se laude cu vorbe și emoții, pentru a ascunde sensul de inferioritate, folosește cuvinte mari pentru a impresiona pe alții, foarte des fără a înțelege sensul cuvintelor, imită pe alții în discuții, imită în a se îmbrăca, se laudă cu succese imaginare, de multe ori își pune mască de superioritate pentru că are un mare complex de inferioritate.

DĂRNICIE - au obiceiul să se adapteze a se conforma după "vecinii", "colegii", "prieteni" săi cheltuind mai mult decât pot să își permită.

LIPSA DE INIȚIATIVĂ - incapacitatea de a prinde decizii pentru a-și îmbunătăți situația sa, frica de a se exprima, frica de a exprima propriile opinii, neîncrederea în propriile idei a răspunde în evaziv superiorilor, evită discuțiile și chiar și prin comportament, folosește cuvinte și acțiuni încordate pentru a se amăgi și a amăgi.

LIPSA DE AMBIȚIE - lenea mentală și fizică, incapacitatea de a-și recunoaște valorile, încetinirea în a lua decizii, se lasă influențați, obiceiul de a critica pe alții prin spate iar prin față să îi lingușească, acceptă provocări fără să se prezinte, renunțând în ultimul moment, întoarce spatele la alții fără niciun motiv, nu acceptă niciodată de a fi vinovați pentru a evita erorile.

Tu ai vreun simptom din toate acestea, atunci trebuie să te uiți în copilărie cine te critica? E necesar de a vedea dacă părinții tăi te-au criticat, dacă ei au fost criticați și de a descoperi emoția de nedreptate.

Făcând o analiză transgenerațională vei descoperi emoția de nedreptate și să renunți la fidelitatea față de părinți, strămoși. Decide azi să trăiești destinul tău.

În acest corp vei trăi doar o viață.

1 afișare0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page