top of page

A evolua este o datorie divină

A evolua este o datorie divină.

Nu am venit pe Pământ doar să ne poarte valul de ici colo ori să avem mai mult din punct de vedere material, de a avea mai mult succes prin ceea ce facem.

Am venit să facem ceea ce ne place, de a îmbina visele cu talentele noastre spre binele nostru și spre binele Planetar.

Am venit să evoluăm învățând lecțiile pe care ne sunt predate, renunțând la EGO, că cineva are ceva cu noi și noi vrem să demonstrăm că suntem mai buni, avem doar noi dreptate.

Toți suntem totodată profesori și studenți important este să învățam să ne oglindim în cei din viața noastră și să luăm totul ca un joc, da ca un joc, în care am plecat la descoperirea unui tezaur.

Să mă întreb mereu ce am de învățat de aici, ce lecție mi se predă, cum mă simt, când m-am mai simțit așa?

Să merg mereu pe fir pentru a descoperi tezaurul. Devenind responsabil în această călătorie și chiar de mai greșim câteodată datorită credințelor, tiparelor, important este să înțeleg lecția, să ne asumăm responsabilitatea momentului și să schimbam ceea ce am greșit.

În acest fel am învățat o lecție, am luat un examen, am ridicat vibrația sufletului nostru, am trăit conștienți și responsabili.

Nu este obligtoriu să evoluez?


Încearcă să vezi în fiecare Diamantul chiar de mai este învelit cu noroi, ori ascuns într-o piatră, nu îți opri ochiul asupra acțiunilor ci privește în spatele acțiunilor.

Pe mine constelațiile familiale m-au învățat când privesc o persoană să văd toți strămoșii săi și să înțeleg acea acțiune, să văd dacă eu am ceva de învățat, să mă întreb oare de ce apare în realitatea mea această persoană.

Eu am fost un mare Salvator în viață, devenind chiar un mare abuzator, într-o perioadă nu am mai ajutat, dar pe urmă am înțeles că e necesar să ajut, dar să o fac ca un adult responsabil.

Uneori este necasar să pui întrebarea potrivită și se declanșează un țunami în acea persoană, începând o transformare fabuloasă.

Uneori scrii un articol, faci un video, pui o fotografie și poți ajuta și motiva pe cineva. Ce minunat este dacă ar fi să trăim ca și cum ar fi ultima zi pe pământ și să ne bucurăm de ea în modul cel mai bun, să ajutăm persoane în jurul nostru cu energia noastră, cu exemplul nostru, cu o vorbă, cu o mână întinsă atunci când e necesar, să învățăm să iertăm și să cerem iertare.

Întreabă-te, eu trăiesc viața care aș vrea să o trăiesc? Cat la % din viața care o trăiesc, o trăiesc pentru mine, pentru ca Dumnezeu să experimenteze prin mine.

Mintea noastră primește o infinitate de informații și de multe ori intrăm pe pilot automat în funcție de informațiile externe. Ea răspunde dar nu știe să pună întrebări. Hai să îi punem noi în fiecare clipă întrebarea potrivită, ținând-o ocupată să răspundă.

Să procedam exact ca atunci când eram copii să folosim cât mai des acel DE CE?

E foarte important să folosim echilibrul dintre copilul nostru interior, adolescentul, adultul, părintele din noi, totul există în noi, trebuie doar să dăm atenția necesară fiecărei părți în mod egal.

DE CE ...

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page