top of page

7 Lucruri care iti influențează vibratia corpului.

🌹🤍 7 lucruri care îți afectează frecvența vibrațională din punct de vedere al fizicii cuantice.


Vibrațiile în fizica cuantică înseamnă că totul este energie. Vibrăm ființe pe anumite frecvențe. Fiecare vibrație este egală cu un sentiment și în lumea "vibrațională" există doar două feluri de vibrație, pozitivă și negativă. Fiecare sentiment te face să emiți o vibrație pozitivă sau negativă.


Primul - gânduri

Fiecare gand emite o frecventa catre univers si acea frecventa se intoarce la sursa, asa ca in cazul in care ai ganduri negative, descurajare, tristete, furie, frica, toate se intorc la tine. De aceea este atât de important să ai grijă de calitatea gândurilor tale și să înveți să cultivi mai multe gânduri pozitive.


Al doilea - Companiile

Oamenii din jurul tău au un impact direct asupra frecvenței tale vibraționale. Dacă te înconjori de oameni fericiți, pozitivi și determinați, vei intra și tu în această vibrație. Acum dacă vă înconjurați de reclamații, medici și pesimiști, aveți grijă! Într-adevăr, îți pot reduce frecvența și, prin urmare, te pot împiedica să exploatezi legea atracției în favoarea ta.


3 - Muzica

Muzica este foarte puternică. Dacă asculți doar muzică care vorbește despre moarte, trădare, tristețe, abandon, toate acestea îți vor interfera cu vibrația. Fii atent la versurile muzicii pe care o asculți, ar putea să îți coboare frecvența vibrațională. Și ține minte: atragi exact ceea ce vibrezi în viața ta.


Al patrulea - Lucruri pe care le vezi

Când te uiți la emisiuni care se ocupă de nenorocire, moarte, trădare etc. creierul tău acceptă asta ca realitate și eliberează o întreagă chimie în corpul tău, care îți afectează frecvența vibrațională. Privește lucrurile care îți fac bine și te ajută să vibrezi la o frecvență mai înaltă.


5 - Starea de spirit

Fie acasă sau la muncă, dacă petreci mult timp într-un mediu dezorganizat și murdar, îți va afecta și frecvența vibrațională. Îmbunătățește-ți mediul înconjurător, organizează și curăță mediul. Arată universului că ești capabil să primești mult mai mult. Ai grijă de ceea ce ai deja!


6 - Cuvântul

Dacă te prefaci sau vorbești urât despre lucruri și oameni, îți afectează frecvența vibrațională. Pentru a-ți menține frecvența ridicată, este esențial să elimini obiceiul de a te plânge și de a vorbi urât despre alții. Deci evitați drama și victimizarea. Asumă-ți responsabilitatea pentru alegerile tale din viață!


7 - Recunoștința

Recunoștința are un efect pozitiv asupra frecvenței tale vibraționale. Acesta este un obicei pe care ar trebui să-l încorporezi în viața ta acum. Începe să mulțumești pentru tot, pentru lucrurile bune și ceea ce consideri rele, mulțumește pentru toate experiențele pe care le-ai trăit. Recunoștința deschide ușa pentru ca lucrurile bune să se întâmple pozitiv în viața ta.


„A-ți regla” creierul pentru a funcționa la o anumită frecvență și vibrație este cheia.

Din fericire... Creierul nostru funcționează deja pe anumite frecvențe... Care sunt create de undele noastre cerebrale.


Și un fel de unde cerebrale se referă direct la creativitatea genială și puterile de manifestare de deblocare a universului.

Dacă poți conecta la acel unde cerebrale...

Secretele universului vor fi ale tale.

Și vei primi tot ce vrei.

Ca să-l asculți?


1 afișare0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Ce este o genograma?

puteți numi o genogramă un arbore genealogic deoarece reprezintă vizual descendența și descendența unei persoane. Dar această diagramă este mai mult decât informațiile obișnuite pe care le vedeți într

Iubirea nu rănește!

Amintirile iubirii nu se șterg niciodată. Ele ghidează și influențează omul mult timp după ce sursa lor de stimulare a dispărut. Orice om care s-a simțit motivat odată de iubirea autentică știe cât de

Comments


bottom of page