top of page

vin., 24 mai

|

Camping La Gradina

Tabara -Constelatii familiale si Human Design

Human Design este un sistem cuprinzător și integrator care combină elemente din dițverse discipline antice și moderne pentru a ajuta oamenii să-și înțeleagă personalitatea unică, procesul de luare a deciziilor și scopul vieții. Prin constelatii Familiale se creeza spațiu de vindecare .preț 1640lei

Biletele nu sunt puse în vânzare
Vezi alte evenimente
Tabara -Constelatii familiale si Human Design
Tabara -Constelatii familiale si Human Design

Ora și locul

24 mai 2024, 10:00 – 26 mai 2024, 16:00

Camping La Gradina, Strada Prundului 469 582, +40 743 1 A, Comănești 605200, Romania

Despre eveniment

[14.04, 00:49] Oana Gram: Esenta Sistemului Human Design consta in a te ajuta sa descoperi ca ESTI SINGURA AUTORITATEA din viata ta .

Daca traiesti asa cum ai fost creeat , desenat , proiectat adica dupa DESIGNUL tau , vibratia campului tau energetic adica aura, aceasta iti va usura calatoria numita viata deoarece ea este perfect adaptata cu ceea ce ai de facut in aceasta viata .

Astfel persoanele pe care le intalnesti , situatiile in care vei fi pus iti vor da putere si te vor ajuta sa cresti , sa evoluezi . Totul in jurul tau va conlucra si vei evita situatiile in care simti rezistenta si impotrivire din partea a tot ce te inconjoara , oameni , conjuncturi , intamplari .

Din acest punct de vedere , tot ceea ce presupune procesul unei CONSTELATII CU HUMAN DESIGN ajuta in a te ajuta sa reintri in povestea vietii tale , in rolul tau , in destinul tau daca din atasament , empatie sau din contra judecata ai preluat teme ale unor personaje din arboreal tau genealogic si in mod transpersonal ai abandonat alinierea cu SCOPUL SI MISIUNEA TA PERSONALA.

[14.04, 01:01] Oana Gram: Ciobanita Oana Lavana

Analist Human Design si Ghid pentru workshopul “Traieste-ti Designul “ – Curs autorizat de Scoala Internationala De Human Design

IHDS

Experimentez si studiez HUMAN Design de aproape 7 ani . Am urmat un parcurs lung si valoros in care am primit aceasta cunoastere atat prin cursuri in Romania cat si international si folosesc tot ceea ce am primit ca si cunoastere in SESIUNI PRIVATE de analiza a hartii Human Design , cursuri autorizate formale cat si cursuri avansate non formale .

Sunt pasionata de ceea ce fac si ma bucur sa imi pun abilitatile si cunoasterea in aceasta colaborare cu vasta cunoastere care inseamna CONSTELATIILE FAMILIALE pentru a creea un instrument care vine in completarea analizei hartii personale si ofera o posibilitate rapida si placuta de a incepe procesele de vindecare si reintoarcerea in puterea personala .

Distribuie evenimentul

bottom of page